Înrebări frecvente

Cum se efectuează plata comenzii?

Plata se efectuează doar cash către curier, atunci când primiți comanda.

În cât timp se efectuează livrarea comezii?

Livrarea se efectuează doar în zilele lucrătoareale săptămânii și durează în funcție de tipul de livrare ales de Dvs.
Livrarea Standart se efectuează până la 2 zile lucrătoare, doar în raza orașului Chișinău.
Livrarea Național se efectuează până la 3 zile lucrătoare, în toate centrele regionale din țară.

Pot restitui produsul?

Conform Legii nr. 105 din 13.03.2003  privind protecția consumatorilor publicată la 27.06.2003 în Monitorul Oficial Nr. 126-131, art Nr:507:

 1. Consumatorul este în drept să ceară vînzătorului, în termen de 14 zile, înlocuirea unui produs nealimentar de calitate corespunzătoare cu un produs similar celui procurat dacă acest produs nu-i convine ca formă, gabarite, model, mărime, culoare sau dacă nu-l poate utiliza conform destinaţiei din alte cauze;
 2. Cererea consumatorului de a i se înlocui produsul sau de a i se restitui  contravaloarea lui urmează să fie executată dacă produsul nu este utilizat, nu şi-a pierdut calităţile de consum şi dacă există probe că a fost cumpărat de la vînzătorul respectiv.
 3. Pentru a restitui produsul, apelați la nr. de tel. 060690324 sau trimiteți o cerere la adresa info.hannaorganic@gmail.com în termen de 14 zile de la recepționarea comenzii.
  Atenție!

  LISTA
  produselor nealimentare de calitate corespunzătoare
  ce nu pot fi înlocuite cu un produs similar

      1. Articole de bijuterie (articole din metale preţioase, cu pietre scumpe, din metale preţioase şi montate cu pietre semipreţioase şi sintetice, pietre preţioase şlefuite).
      2. Confecţii şi articole din tricot (articole de lenjerie de corp, lenjerie de pat, articole de ciorăpărie).
      3. Articole de igienă individuală (periuţe de dinţi, piepteni, agrafe, bigudiuri, pensete, aparate de ras manuale sau electrice şi alte articole destinate îngrijirii corpului).
      4. Articole de parfumerie şi cosmetică.
      5. Mărfuri textile (ţesături din bumbac şi tip bumbac, in şi tip in, lînă şi tip lînă, mătase şi tip mătase, panglici, bandă de bordură etc.).
      6. Cabluri (conducte electrice, cabluri, şnururi).
      7. Materiale de construcţie şi de finisare, alte mărfuri comercializate la metraj (linoleum, peliculă, mochetă etc.).
      8. Produse şi materiale din mase polimerice ce au contact cu produsele alimentare, inclusiv cele jetabile (veselă şi accesorii pentru servitul mesei şi bucătărie), ambalaje, articole pentru păstrarea şi transportarea alimentelor (canistre, bidoane, butelii, butoaie).
      9. Produse chimice de uz casnic, pesticide şi preparate agrochimice.
      10. Mobilă de menire socială (garnituri şi seturi).
      11. Autoturisme şi articole moto-velo, remorci şi agregate, mijloace mobile pentru mica mecanizare a lucrărilor agricole, nave pentru plimbări şi alte mijloace de transport naval de menire socială.
      12. Mărfuri tehnice complexe de uz casnic pentru care sînt stabilite termene de garanţie (aparate electrocasnice, aparate radioelectronice, aparate de calcul şi multiplicare, articole foto-chino, aparate de telefon (fixe şi mobile) şi de faximil, instrumente muzicale electrice, echipamente şi utilaje ce funcţionează cu gaze şi dispozitivele acestora).
      13. Articole pentru profilaxia şi tratamentul unor boli în condiţii de domiciliu (articole pentru ocrotirea sănătăţii publice şi pentru igienă din metal, cauciuc, textile şi alte materiale, instrumente, dispozitive şi aparate medicale, remedii pentru igiena cavităţii bucale, lentile pentru ochelari, articole pentru îngrijirea copiilor, preparate farmaceutice).
      14. Jucării.